Geïnspireerd door Battle of the Paddle organiseert Naish de Battle of the Fastest! De Battle of the Fastest zijn vier long distance stand up paddle races welk plaatsvinden op vier perfecte SUP locaties in Nederland; Harderwijk, Groningen, Amsterdam en Makkum.

Op zaterdag 19 mei gaat de eerste Battle of the Fastest van start in Harderwijk. In samenwerking met Telstar Surf wordt er een spetterende 12,5 kilometer lange stand up paddle race georganiseerd vanaf strand Horst. De race start om 14.00 uur en zal voor de toeschouwers veel spektakel bieden.

Naast de race worden er gratis SUP clinics georganiseerd voor iedereen die graag kennis wil maken met deze leuke, nieuwe en trendy sport. De clinics zijn van 12.00-14.00 uur en van 16.00-18.00 uur.

Het SUP evenement wordt afgesloten met een gezellige barbecue bij Telstar en deelnemers krijgen een exclusief Naish Battle of the Fastest t-shirt.

Het is vanaf nu mogelijk om in te schrijven voor de wedstrijden en de clinics van de Naish SUP Tour. Kijk op www.naishsup.nl voor meer informatie over de races. Inschrijven voor de clinics kan op www.telstarsurf.nl.

Meer weten over Stand Up Paddle?
Meer weten over Stand Up Paddle? SUP doe je staand een surfboard, met een peddel in de hand, terwijl je cruist over het water. Na het opstappen peddelen de meesten al direct weg, ondertussen geniet je van het uitzicht en het is nog sportief ook! Kijk op www.naishsup.nl voor meer informatie over deze opkomende sport.