Naish is met twee teams en clinics aanwezig tijdens SUP 11 Stedentocht

Van 7 tot en met 11 september 2011 vindt in Friesland voor het derde jaar de Stand Up Paddle 11 stedentocht plaats. Tijdens deze tocht worden de vijf bekende etappes van de reguliere 11 stedentocht afgelegd per stand up paddle (SUP) board. In totaal zo’n 210 km water die wordt overbrugd, met gemiddelde afstanden van 40 km per dag.

Naish teams stellen zich voor

Naish Surfing is voor het derde jaar sponsor van de 11 stedentocht en doet dit jaar met een brede selectie van atleten mee aan deze sportieve uitdaging. Met een dames- en herenteam met o.a. presentator Sander Janson en een aantal solo atleten wordt het merk goed vertegenwoordigd. Op de website www.naishsup.nl stellen de teams zich voor.

Meer info: Women Team Naishsup.nl
Meer info: Men Team Naishsup.nl

Het Women Team Naishsup.nl tijdens de SUP Regatta in Rotterdam 27/08/2011

Stand Up Paddle clinics

Naish is in het weekend van 10 en 11 september aanwezig in de steden waar wordt gefinished, om clinics te geven en haar 2012 stand up paddle boards te demonstreren. Suppen is laagdrempelig, leuk, snel te leren en de perfecte work-out. Iedereen is van harte welkom om het eens te proberen tijdens de clinics. Meer info en inschrijven kan op www.naishsup.nl.