Dat de interesse in het suppen blijft groeien bleek ook maar weer op de HISWA die 6 t/m 11 maart 2012 plaatsvondt in de RAI in Amsterdam. Naish was hier aanwezig om de watersporttrend van 2012 te promoten: Stand Up Paddling.

De sport komt vanuit Hawaii en is snelgroeiend. Er wordt zelfs gesproken van werelds snelst groeiende sport. Tijdens de HISWA werd duidelijk dat ook in Nederland het suppen steeds meer bekendheid krijgt en interesse wekt.

Nederland bestaat voor 18% uit water waardoor deze sport hier goed beoefend kan worden. Suppen is leuk, makkelijk te leren, altijd inzetbaar, een goede work-out en een perfecte groepsactiviteit. Het is dus een goed alternatief om naast andere sporten te doen.

Tijdens de HISWA toonde Naish de nieuwe SUP boardrange aan het publiek. Daarnaast werden er demonstraties en clinics gegeven en waren er prijzen te winnen. Met name de nieuwe opblaasbare SUP ‘de Mana Air’ trok veel bekijks. Deze SUP is compact doordat hiju gemakkelijk op te bergen is en te vervoeren. Ideaal voor in Nederland en zeer geschikt voor eigenaren met een boot.