Na de succesvolle eerste stand up paddle race in Harderwijk organiseert Naish op zondag 24 juni a.s. de tweede Battle of the Fastest in Groningen! De Battle of the Fastest zijn vier long distance stand up paddle races welke plaatsvinden op vier perfecte SUP locaties in Nederland; Harderwijk, Groningen, Amsterdam en Makkum.

Op zondag 24 juni gaat de tweede Battle of the Fastest van start in het historische centrum van Groningen. In samenwerking met Surfcenter.nl wordt er een spetterende 12,5 kilometer lange stand up paddle race georganiseerd door de grachten van de stad. De race start om 14.00 uur en zal voor de toeschouwers veel spektakel bieden.

Naast de race worden er gratis SUP clinics georganiseerd voor iedereen die graag kennis wil maken met deze leuke, nieuwe en trendy sport. De clinics zijn van 12.00-14.00 uur.

Het SUP evenement wordt afgesloten met een gezellige barbecue en deelnemers krijgen een exclusief Naish Battle of the Fastest t-shirt.

Het is vanaf nu mogelijk om in te schrijven voor de wedstrijden en de clinics van de Naish SUP Tour. Kijk op www.naishsup.nlvoor meer informatie over de Battle of the Fastest.

Meer weten over Stand Up Paddle?
Meer weten over Stand Up Paddle? SUP doe je staand een surfboard, met een peddel in de hand, terwijl je cruist over het water. Na het opstappen peddelen de meesten al direct weg, ondertussen geniet je van het uitzicht en het is nog sportief ook! Kijk op www.naishsup.nl voor meer informatie over deze opkomende sport.